VZW TOGO Child organiseert een Afrikaans muziekoptreden

Nieuws

05/01/2024

Smaakvolle zomerse BBQ op zondag 25 augustus 2024!

In een viering van heerlijk samenzijn en culinaire hoogstandjes nodigen wij u uit voor een onvergetelijke BBQ op zondag 25 augustus 2024. Het evenement vindt plaats vanaf 12 uur op een prachtige locatie waar lekker eten, gezelligheid en zomerse vibes samenkomen.


Menu en prijzen

Voor slechts 30 euro per volwassene en 12 euro voor kinderen tot 12 jaar, kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan smaakvolle gerechten. Het lidmaatschap is inclusief een heerlijk dessert om uw maaltijd op een zoete noot af te sluiten.

 

Diversiteit op het bord

Dit jaar hebben we de eer om samen te werken met het Afrikaanse restaurant "Chez Dieudonné" voor de catering. Verwacht een culinaire reis met smaken die rechtstreeks uit Afrika komen, bereid met vakmanschap en passie.

 

Voor elk wat wils

Of u nu een vleesliefhebber bent of de voorkeur geeft aan vegetarische lekkernijen, ons menu biedt voor elk wat wils. Eten à volonté staat centraal, zodat u onbeperkt kunt genieten van uw favoriete gerechten.

 

Praktische informatie

  • Datum: Zondag 25 augustus 2024
  • Tijd: Vanaf 12 uur
  • Locatie: nog aan te kondigen
  • Prijs: €30 voor volwassenen, €12 voor kinderen tot 12 jaar

 

Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie te genieten van een heerlijke zomerdag vol goed gezelschap en culinaire geneugten. Reserveer uw plek vandaag nog en maak u op voor een smaakvolle ervaring die nog lang in uw herinnering zal blijven!


share: