VZW TOGO Child organiseert een Afrikaans muziekoptreden

Lidmaatschap

1. Lid worden

Bij ons geen strakke regels, hoge kosten of bureaucratie. Als lid heb je inspraak in de werking via de jaarlijkse algemene vergadering.

Lidgeld: € 20 / jaar

Toegetreden lid: € 10 / jaar

Lid worden kan door het bedrag te storten op de rekening van Togo Child vzw, met vermelding 'Lidgeld' en je naam. Daarnaast kan je ook een mail sturen naar info@vzwtogochild.be met jouw gegevens. 

OPGELET: lidgeld komt niet in aanmerking voor een fiscaal attest!

 

2. Word jij ook één van de 250?

Togo Child vzw is op zoek naar 250 mensen die maandelijks minstens € 10 kunnen missen om de reguliere werkingskosten van onze projecten in TOGO te verzekeren in afwachting van lokale stabiele inkomsten voor onze werking. Zo komt er ruimte vrij om de focus van onze activiteiten te verleggen van het verzamelen van de nodige fondsen voor bijvoorbeeld plotse dringende noden bij ziekte en hospitalisaties van kinderen naar het uitbreiden van de beroepsopleidingen en studies van kinderen om kinderarbeid verder te kunnen bestrijden,...

 

3. Vaste kosten in Togo sponsoren

Het grootste deel van het maandelijks budget gaat naar vaste kosten om de werking van het opvangtehuis in Lomé, de hoofdstad van Togo, in stand te kunnen houden. Hiertoe behoren onder andere de betaling van de huur, elektriciteit, water van het huis waar de weduwe of weduwnaar met haar/zijn kinderen leven. Hoewel er veel vrijwilligers meehelpen zijn er ook de maandelijks lonen van de mensen die de kinderen verzorgen en is het belangrijk op ook de vrijwilligers te kunnen aanmoedigen om zich kosteloos te blijven inzetten. Soms gebeurt het zelfs dat er dringend  nieuwe weeskinderen moeten worden opgenomen die men in de vuilnisbak heeft gevonden. Help ons deze kosten te betalen en steun ons door maandelijks een vast bedrag te storten.

 

4. Activiteiten in België sponsoren

Een belangrijk onderdeel van onze fondsenwerving is het organiseren van activiteiten zoals Togolese specialiteitenavond, wijnbenefiet of een demarreur (zelfgemaakte Afrikaanse dranken, kruidige smaak). Financiële steun voor bijvoorbeeld het huren van een zaal of het aankopen van drank of eten is steeds welkom.